Дякую, Наташа,за чудові перлинки з теми Food. Вже не треба ламати голову, чим прикрасити свій урок - бери і використовуй. Я думаю, цей матеріал корисний не тільки молодим спеціалістам, але й педагогам з певним досвідом.Ще раз дякую.Олена Я.
Дякую і Вам ча позитивні відгуки, намагатимусь і надалі радувати цікавим матеріалом
Дякую, Наташа,за чудові перлинки з теми Food. Вже не треба ламати голову, чим прикрасити свій урок - бери і використовуй. Я думаю, цей матеріал корисний не тільки молодим спеціалістам, але й педагогам з певним досвідом.Ще раз дякую.
ВідповістиВидалитиОлена Я.
Дякую і Вам ча позитивні відгуки, намагатимусь і надалі радувати цікавим матеріалом
ВідповістиВидалити